dagenurenminutenseconden

ACCOMMODATIES BEST KEPT SECRET 2018


 Foreign guest? Check the English version >

Op deze pagina staat uitsluitend informatie over het boeken van vaste accommodaties voor Best Kept Secret 2018. Zaterdag 16 december om 10.00 uur start de verhuur van de accommodaties. Je kunt deze uitsluitend online boeken. Telefonisch reserveren is niet mogelijk. 

Op vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 juni 2018 vindt op het evenemententerrein van Beekse Bergen in Hilvarenbeek de zesde editie van Best Kept Secret plaats. Duizenden festivalgangers zullen genieten van vele artiesten en het prachtige terrein.

De festivalgangers kunnen verblijven op Vakantiepark Beekse Bergen en Safari Resort Beekse Bergen. Tijdens het reserveren van je accommodatie, dien je ook direct je festival tickets voor jou en je medebewoners mee te bestellen. Je kunt zoveel tickets bestellen als personen in je reisgezelschap. Bezoekers die met hun eigen tent willen verblijven op de camping van het vakantiepark bestellen een weekendticket incl. camping via de website van Best Kept Secret . Voor de bezoekers die iets meer comfort willen of met een groep willen verblijven zijn er o.a. bungalows, chalets, lodges, blokhutten en luxe vakantietenten beschikbaar op zowel het vakantiepark als in het Safari Resort.

Auto's op Vakantiepark Beekse Bergen

De festivalkampeerders verblijven op de campingterreinen op het vakantiepark. De ingang voor de kampeerders is aan het de zuidkant van het terrein. Auto's van kampeerders zijn niet toegestaan op het terrein, ook niet om te laden en te lossen. Zij kunnen hun auto achterlaten op de aangewezen parkeervelden.

Een groot deel van onze festivalkampeerders verblijft komend jaar op de campingterreinen op het vakantiepark. We hebben hierdoor met veel voetgangers op de hoofdwegen te maken en uit het oogpunt van publieksveiligheid kiezen we ervoor om een groot gedeelte van het park autovrij te maken. Dit betekent dat voor chalets, vooropgezette tenten en jungalows 81 t/m 120 (inclusief jungalow plus) het niet mogelijk zal zijn om met je auto het vakantiepark te betreden. Ook niet om te laden en te lossen. Wel is het mogelijk om je auto op de parkeerplaats bij de receptie van het vakantiepark neer te zetten. Vanaf de receptie zullen op gezette tijden shuttlebussen worden ingezet om je toch in de buurt van je accommodatie af te zetten. 

Voor blokhutten, Big Five Safaritenten, Groepsjungalow 702, bungalowtenten Arend en Antilope en jungalows 1 t/m 80 geldt dat auto's wel zijn toegestaan op het terrein en mogen naast de accommodatie worden geparkeerd (het toewijzen van jungalows 1 t/m 80 gaat op volgorde van reserveren). De Big Five Safaritenten hebben een gezamenlijke naastgelegen parkeerplaats. Per accommodatie mogen twee auto's bij de accommodatie worden geparkeerd. Bij Groepsjungalow plus mogen vier auto's worden geparkeerd.

Auto's op Safari Resort Beekse Bergen

Safari Resort Beekse Bergen is een autovrij park. Dit betekent dat de auto alleen het terrein op mag om te laden en te lossen. Zodra alle spullen uit de auto zijn gehaald, kan de auto geparkeerd worden op het parkeerterrein. 

 

 Foreign guest? Check the English version >

 

LET OP: OM EEN ACCOMMODATIE TE BOEKEN KIES JE DE KNOP ‘BOEK NU’. WANNEER JE KLIKT OP DE TITEL OF AFBEELDING VAN DE ACCOMMODATIE WORDT JE DOORGESTUURD NAAR DE WEBSITE VAN BEEKSE BERGEN. DIT IS ENKEL BEDOELD VOOR MEER INFORMATIE OVER DE ACCOMMODATIE, HET IS NIET MOGELIJK OM VIA DIE WEBSITE EEN ACCOMMODATIE TE BOEKEN VOOR BEST KEPT SECRET 2018. DIT IS DUS ALLEEN MOGELIJK VANAF DEZE PAGINA VIA DE ‘BOEK NU’ KNOPPEN.

Prijzen en voorwaarden

Met een reservering op Vakantiepark Beekse Bergen of Safari Resort Beekse Bergen ga je akkoord met het reglement van Best Kept Secret, het parkreglement van Vakantiepark of Safari Resort Beekse Bergen en Best Kept Secret. Tevens ook met de borg procedure voorwaarden. 

 

Vakantiepark Beekse Bergen 
Getoonde prijzen zijn inclusief eindschoonmaak en reserveringskosten, en exclusief:
- lokale heffingen: € 2,20 p.p.p.n.
- borg accommodatie: € 200,- (€ 500- voor groepsjungalows)
- eventuele bedlinnen: € 4,95 p.p. (m.u.v. bungalowtenten)
- eventuele voorkeurskosten: € 22,50
- weekendtickets: €152,50 p.p. (incl. servicekosten)

De Kidsjungalow is voorzien van dezelfde faciliteiten als de Jungalow. Het enige verschil is dat de Kidsjungalow extra voorzien is van kindartikelen en het terras omheind is door een hek.
Eventuele voorkeuren graag opgeven tijdens de boeking in het opmerkingenveld.

Safari Resort Beekse Bergen
Getoonde prijzen zijn inclusief eindschoonmaak, reserveringskosten, bedlinnen en opgemaakte bedden, en handdoekenpakket, en exclusief:
- lokale heffingen: € 2,20 p.p.p.n.
- borg accommodatie: € 200,- (€ 500- voor de groepslodge)
- eventuele voorkeurskosten: € 22,50 (direct aan de leeuwenvlakte is eenmalig €45,-)
- weekendtickets: €152,50 p.p. (incl. servicekosten)

De Kidslodge is voorzien van dezelfde faciliteiten als de Lodge. Het enige verschil is dat de Kidslodge extra voorzien is van kindartikelen en dat deze accommodaties in een omheind hofje zijn gelegen.
Eventuele voorkeuren graag opgeven tijdens de boeking in het opmerkingenveld.

 

Laden…