ACCOMMODATIES WOO HAH! 2018


 Foreign guest? Check the English version >

Op deze pagina staat uitsluitend informatie over het boeken van vaste accommodaties voor WOO HAH! festival 2018. Je kunt deze uitsluitend online boeken via deze pagina. Telefonisch reserveren is niet mogelijk. Verder naar onder op deze pagina zie je de beschikbare accommodaties en 'Boek nu' knoppen om direct te boeken. Op de website van Beekse Bergen kun je eerst de accommodaties bekijken maar niet boeken. 

Op vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 juli 2018 vindt op het evenemententerrein van Beekse Bergen in Hilvarenbeek WOO HAH! festival plaats, de ultieme getaway voor hiphop liefhebbers.

De festivalgangers kunnen verblijven op Vakantiepark Beekse Bergen en Safari Resort Beekse Bergen. Bezoekers die met hun eigen tent willen verblijven op de camping van het vakantiepark bestellen een weekendticket incl. camping via de website van Ticketmaster. Voor de bezoekers die iets meer comfort willen of met een groep willen verblijven zijn er o.a. bungalows, chalets, lodges, blokhutten en luxe vakantietenten beschikbaar op zowel het vakantiepark als in het Safari Resort. Als je een accommodatie wilt huren, dien je in het bezit te zijn van een geldig WOO HAH! weekend ticket (excl. camping). Deze tickets zijn los verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.

Auto's op Vakantiepark Beekse Bergen

De festivalkampeerders verblijven op de campingterreinen op het vakantiepark. Auto's van kampeerders zijn niet toegestaan op het terrein, ook niet om te laden en te lossen.

Onze festivalkampeerders verblijven komend jaar op de campingterreinen aan de zijde van het vakantiepark. We hebben hierdoor met veel voetgangers op de hoofdwegen te maken en uit het oogpunt van publieksveiligheid kiezen we ervoor om een gedeelte van het park autoluw te maken. Dit betekent dat voor een deel van de bungalows, chalets en vooropgezette tenten het niet mogelijk zal zijn om je auto naast de accommodatie te parkeren. Wel is het mogelijk om je auto op de parkeerplaats bij de receptie van het vakantiepark neer te zetten. 

Auto's op Safari Resort Beekse Bergen

Safari Resort Beekse Bergen is een autoluw park. Dit betekent dat de auto alleen het terrein op mag om te laden en te lossen. Zodra alle spullen uit de auto zijn gehaald, kan de auto geparkeerd worden op het parkeerterrein. 

Als je een overnachting op Safari Resort Beekse Bergen of Vakantiepark Beekse Bergen hebt geboekt, heb je GEEN parkeerticket van WOO HAH! nodig, je kan tot maximaal 2 auto’s die tot je eigen gezelschap behoren parkeren bij de accommodatie. Als je met meer dan 2 auto’s arriveert dien je de overige auto’s te parkeren op de parkeerplaats, hiervoor is per auto een parkeerticket vereist.


 Foreign guest? Check the English version >

 

Let op: wanneer je bij een accommodatie klikt op de titel of afbeelding wordt je doorgestuurd naar de website van Beekse Bergen. Dit is enkel bedoeld voor meer informatie over de accommodaties, het is niet mogelijk om via die website een accommodatie te boeken voor WOO HAH! festival 2018. Dit is wel mogelijk op deze pagina via de 'Boek nu - knoppen' bij de onderstaande accommodaties. 

Prijzen en voorwaarden

Met een reservering op Vakantiepark Beekse Bergen of Safari Resort Beekse Bergen ga je akkoord met het parkreglement van het WOO HAH!-arrangement, de algemene voorwaarden en huisregels van Vakantiepark of Safari Resort Beekse Bergen en WOO HAH! Tevens ook met de borg procedure voorwaarden. 

 

Vakantiepark Beekse Bergen 
Getoonde prijzen zijn inclusief eindschoonmaak en reserveringskosten, en exclusief:
- lokale heffingen: € 2,20 p.p.p.n.
- borg accommodatie: € 200,- (€ 500- voor groepsjungalows)
- eventuele bedlinnen: € 4,95 p.p. (m.u.v. bungalowtenten)
- eventuele voorkeurskosten: € 22,50

De Kidsjungalow is voorzien van dezelfde faciliteiten als de Jungalow. Het enige verschil is dat de Kidsjungalow extra voorzien is van kindartikelen en het terras omheind is door een hek.
Eventuele voorkeuren graag opgeven tijdens de boeking in het opmerkingenveld.

Safari Resort Beekse Bergen
Getoonde prijzen zijn inclusief eindschoonmaak, reserveringskosten, bedlinnen en opgemaakte bedden, en handdoekenpakket, en exclusief:
- lokale heffingen: € 2,20 p.p.p.n.
- borg accommodatie: € 200,- (€ 500- voor de groepslodge)
- eventuele voorkeurskosten: € 22,50 (direct aan de leeuwenvlakte is eenmalig €45,-)

De Kidslodge is voorzien van dezelfde faciliteiten als de Lodge. Het enige verschil is dat de Kidslodge extra voorzien is van kindartikelen en dat deze accommodaties in een omheind hofje zijn gelegen.
Eventuele voorkeuren graag opgeven tijdens de boeking in het opmerkingenveld.

Laden…